Véletlenszerű képTerületi meghívásos önkéntes tűzoltó verseny Rétságon


  08 10 2012 - 14:08:14 | Piktor

2012. október 6-án 13.00-tól öt önkéntes tűzoltó egyesület IFA gépjárműfecskendővel mérte össze tudását és szakmai felkészültségét Rétságon, a volt honvédségi laktanya területén.
A Rétság Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezésében, a Nógrád Megyei Tűzoltó Szövetség támogatásával és a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közreműködésével került immár ötödik alkalommal megrendezésre ez a típusú verseny a városban.
A résztvevő egyesületek a hivatásos tűzoltóparancsnoksággal kötött együttműködési megállapodásaik alapján valamennyien aktívan támogatják a hivatásos tűzoltók tűzoltási, műszaki mentési tevékenységét.
A területi versenyre meghívással szervezik a rendezők a résztvevőket. Ez a tűzoltóviadal is jó hangulatban, az indulók nagyon komoly erőfeszítésével zajlott, ami a szoros eredményeken is meglátszott. Több esetben másodpercek döntöttek a helyezésekben, ami nem könnyítette meg a versenybírók dolgát.

Helyezések:

I. Nógrád Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület
II. Őrhalom Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület
III. Rétság Önkéntes Tűzoltó Egyesület
IV. Diósjenő Önkéntes Tűzoltó Egyesület
V. Érsekvadkert Önkéntes Tűzoltó Egyesület

A versenybizottság a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársaiból, Juhász László tű. alezredes Tűzoltósági Főfelügyelő, Bakos Krisztán tű. őrnagy Iparbiztonsági Főfelügyelő, Szemerády Zoltán tű. alezredes Hatósági Osztályvezető, Balla Ferenc tű. őrnagy munkavédelmi felügyelő, a Balassagyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség Tűzoltósági felügyelőjéből, Virág Zsolt tű. őrnagy és a Balassagyarmati Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnokából, Tóth Gábor tű. százados, tevődött össze.Forrás:Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságKapcsolódó képtár

Hozzászólás kikapcsolva


Hírkategóriák